Doamna Viorica Dăncilă Prim-ministru

Femeile social-democrate salută votarea  de către Parlament a  doamnei Viorica Dăncilă în înalta funcţie de Prim-ministru al României.

Această funcţie este o onoare pentru toate colegele din partid şi pentru femeile din România. Semnificaţia acestui act creşte, cu atât mai mult cu cât se rupe şirul istoric privind guvernarea ţării doar de către bărbaţi şi reprezintă un pas foarte important spre o democraţie reală.

Reprezentantele social-democrate sunt mândre şi privesc cu încredere încredințarea acestei funcții unei femei, întrucât Viorica Dăncilă este  puternică şi responsabilă, cu o mare capacitate de efort şi angajare. Domnia sa va fi susţinută de miile de femei din partid care reprezintă peste 42% din numărul total de membri ai PSD și peste 30% din structurile de conducere politică şi din administraţia locală şi centrală.

Ascensiunea femeilor nu ar fi fost posibilă fără contribuția conducerii partidului, a sprijinului dat de către preşedintele Liviu Dragnea și avem convingerea că noul premier, care are susţinerea întregului partid, va duce la îndeplinire cu multă responsabilitate programul de guvernare.

Îi urăm Doamnei Prim-ministru multă putere de muncă! Domnia sa reprezintă speranţa de mai bine a românilor şi avem încredere în succesul primei femei Prim-Ministru al României!

Organizaţia Femeilor Social-Democrate

29 ianuarie, 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>